Uppdateringar från september, 2016 Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  första menorah nu på displayen 

  första menorah nu på displayen

  Semesterperioden i Tuscaloosa County är lite mer inkluderande i år.

  Efter en förfrågan från en lokal judisk grupp har länets första menorahdisplay placerats vid sidan av det traditionella Gå Ner ett Kilo I Veckan julgran utanför Tuscaloosa County Courthouse.

  Hardy McCollum, Tuscaloosa County s probate domare och kommission ordförande, sade begäran att placera menorah kom från Chabad gruppen vid University of Alabama.

  Första gången vi ens begärde det, sa McCollum och tillade det bara ett exempel på länets ansträngningar att Gå Ner I Vikt Snabbt inkludera alla religioner under semestern.

  alltid varit så, hoppas jag, sa han. högskolan campus.

  Menorahen är allmänt Viktminskning Tabletter associerad med den judiska semestern av Hannukah. En av de mest populära judiska symbolerna som finns idag står menoran för ljus, visdom och gudomlig inspiration.

  Det hebreiska ordet betyder och påverkar namnet på semestern eftersom det firar rededication av det heliga templet.

  Tuscaloosa Chabad House installerade också en menorahvisning på University of Alabama campus den 12 december, den första dagen av Hanukkah, och en bildskärm i Midtown Village den följande natten.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Förpackning ditt hem i semesteranda 

  Förpackning ditt hem i semesteranda

  Kom denna årstid, många av oss är djupt inredda både inom och utanför våra hem. Från blinkande ljus som ser magiska ut när snön faller, träddekorering, vackra kransar, ljus som vi fördjupade i nästan allt som säger att ett hus är i semestern.

  Enkelt uttryckt, drömmer Eshun design människor.

  måste vara logisk och du måste vara praktisk när du överväger att byta bostadsutrymme, säger Eshun, som föddes i Wroclaw, Polen och tillbringade sin barndom i Ghana, Västafrika, där hon till och med som ung satt ut för att återskapa sitt familjerbetsrum .

  designen kan låta nyckfull, men den bygger på tegel och mortertänkande. Det finns en medfödd stilstil, men grunden är en av arkitektur, av konst, av vetenskapen.

  Men det är en vetenskap som också bygger på passion alla de TV-serierna om att husen byggs, omformas och återinförts har satt en nästan frenesi i allt från hur man gör videor för att anställa proffs för att göra jobbet precis rätt.

  Nyckeln är att du vill ha ett proffs för att vara en del av processen Vad som kan vara bra för TV kanske inte är så bra för den genomsnittliga joe.

  åstadkomma förändring i ett hem, du måste förstå grunden för designen. Och design är tidlös är livet. säger Eshun. en skillnad mellan att stila någon liv och utforma sitt utrymme.

  Ibland går det bra att göra en bra sak, lägger till Eshun, vars tillvägagångssätt bygger på min klientdesignsyn. Jag är inte här för att införa min personliga stil mitt mål är att skapa interiörer som gör huset till ett hem där husägaren tillhör.

  Eshun största jobb var herrgård med en inomhuspool som spände över nästan två år och involverade utformningen av allt från det detaljerade millwork till anpassade järnrelingar hela tiden.

  Hennes minsta var ett rum för ett väldigt modet par som gav mig carteblanche för att göra vad jag ville ha ett utrymme som var kreativt, uttrycksfullt och unikt.

  Vad kan någon göra för att starta den nya, hittade förändringen? Börja med röran, säger Eshun och bli av med den. du rensar röra i ditt hem, du rensar också rubbningen i ditt sinne. Ditt hem ändras automatiskt.

  Eshun erbjuder tips och idéer för semesterperioden och ger oss en snygg topp i vad som kommer fram Går Man Ner I Vikt under det nya året: 1. Planera framåt! Har väsentliga saker som matvaror, papper och tillbehör, små presenter till alla förvånande gäster, allt vin du behöver för semestern (inklusive säkerhetskopiering av snacks) i ditt hem så att du inte behöver gå ut och ta itu med trafikstressen och folkmassor. Detta kommer att hålla dig i gott humör Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och förberedd för vänner och familj med ett leende.

  2. Skaffa dig några dimmare och placera dem genom hela huset. Dimmers kan verkligen skapa en festlig stämning när de bringar ljusen ner lågt.

  3. När du dekorerar, sluta inte vid inmatningen eller på huvudgolvet, lägg till små inslag av inredning i områden som pulverrummet, ditt badrum och sovrummet för det tillagda semestern. Även om det bara är ett ljus doftat i en underbar balsam eller gran doft för att framkalla den här känslan av semestern.

  4. Repetition är en av de viktigaste designprinciperna, använd den i ditt hem för att skapa ett elegant inrednings tema. Få tre poinetter i stället för en och linjera upp dem på matbordet, få några kransar, alla samma, och häng dem in på trappstången, använd multiplar av ljusstakehållare för att skapa drama på ditt matbord.

  5. Gör det personligt: ​​Ta med saker från julen förbi, från din barndom, från dina familjetraditioner eller adoptera nya för att göra säsongen så speciell och uppskattande som den borde vara. Skapa dina egna roliga traditioner för att göra din jul speciell.

  Fem uppföljande tendenser i det nya året:

  1. Green är en kommande färg för 2017. Pantone har förklarat 15 0343 som årets färg, det är optimistiskt, friskt och tröstande. Använd den i accentkuddar, en ryggsäck eller på en accentstol.

  2. Trenden för tysta utrymmen kommer att bli mer utbredd. I denna ständigt upptagna tekniska värld som vi bor i, ständigt ansluten, är det viktigt att ha ett rum i huset, helst, vilket är lugnande, bekvämt och tomt av digital distraktion.

  3. Konstverk med citat kommer att ses mer. Det är ett bra sätt att bekräfta våra tankar, få daglig inspiration och motivation och uttrycka våra tankar för Viktminskning Tabletter alla som kommer in i vårt utrymme.

  4. Inomhusväxter har varit ganska populära på senare tid och med fler människor som bor i små lådor högt uppe i himmelen är det ett bra sätt att vara i kontakt med naturen, även om det är en enkel succulent eller ett fäkelflora fikon.

  5. Tunnelbanor kan köpas i alla prispunkter, texturer och färger. Det finns ett som är perfekt för dig och det är ett utmärkt sätt att uppdatera en backsplash eller badrumsdusch för att ge det ett klassiskt utseende. När du är i tvivel, använd vita tunnelbana plattor och du får ett fräsch, tidlöst utseende i ditt hem.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Förstå layaway-program den här semesterperioden 

  Förstå layaway-program den här semesterperioden

  QUINCY, Ill. (WGEM) Den semester shopping säsongen pågår, vilket innebär att fler och Gå Ner ett Kilo I Veckan fler människor drar nytta av layaway. Bättre Business Bureau har dock några råd innan du släpper dina varor. BBB uppmanar kunderna att läsa och förstå en butiks layaway-program innan de godkänner att lägga ett föremål på layaway. BBB säger att vissa butiker kommer att ha avgifter eller andra avgifter för att sätta ett objekt på layaway eller avbryta det objektet. Men en Quincy Kmart anställd sade layaway kan vara till hjälp på flera sätt. ‘Det är så bra att ha som att lagra dina grejer fram till jul’, säger Kmart-anställd Valerie Humphrey. ‘Du får lite tid att betala för det. Det är inte riktigt så dyrt, det är lättare att göra. Allt du behöver göra är att du får dina minsta betalningar inom dina förfallodagar. ‘Layaway-tjänsten låter en köpare rymma utbetalningar över tid utan att använda ett kreditkort och utan att betala någon ränta. En SUV var inblandad i en enkel bilolycka nära Hannibal Regional Airport flygplats Wednesday.Northwestern University rapporterar person med vapen på Gå Ner I Vikt Snabbt campusNorthwestern University rapporterar person med vapen på campusNorthwestern University ber folk att ta skydd säger att det finns en rapport av en person med en pistol på skolans förorts Chicago campus.Northwestern University ber folk att ta skydd säger att det finns en rapport av en person med ett vapen på skolans förorts-Chicago campus. Nytt etik klagomål citerar Greitens användning av välgörenhets resurserNew etik klagomål citerar Greitens användning av välgörenhets resurserEric GreitensA Democratic konsult säger att han lämnar in en ny etik klagomål som påstod Missouri Gov Eric Greitens rapporterade felaktigt hur hans kampanj fick en givare l istället för en välgörenhet han grundade. En demokratisk konsult Gå Ner I Vikt På En Vecka säger att han lämnar in en ny etik klagomål på grund av Missouri Gov Eric Greitens felaktigt rapporterat hur hans kampanj fick en givarlista från en välgörenhet han grundade.Hannibal Middle School att hålla säkerhetsmöteHannibal Middle School att hålla säkerhetsmöteHannibal Middle SchoolParents av studenter vid Hannibal Middle School kommer att ha möjlighet att lära mer om skolsäkerhetstrening onsdagskväll. Föräldrar till studenter på Hannibal Middle School kommer att ha möjlighet att lära sig mer om skolsäkerhetstrening onsdagskväll.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Första Bus Xmas och nyår info 

  Första Bus Xmas och nyår info

  Förutom att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller verka på onsdag 28, torsdag 29, fredag ​​30, lördag 31 dec och tisdag 3 januari, kommer bolaget nu också att driva tjänster tisdagen den 27 december och måndagen den 2 januari.

  Bussar i Bristol stad, och från Bristol busstation:

  En vanlig lördagstjänst kommer att fungera i Bristol, även om Service 8/9 (Temple Meads Clifton / Redland) och Service 36 (Center Withywood) kommer att ha skräddarsydda tidtabeller för denna dag.

  Nyårsafton lördag 31 december

  En vanlig lördagstjänst kommer att fungera i Bristol, men Service 8/9 och Service 36 (Center Withywood) kommer att ha skräddarsydda tidtabeller för denna dag. Bristol Flyer Airport-tjänsten kör Gå Ner I Vikt På En Vecka en normal söndagsservice.

  Bankferie måndag 2 januari

  Tisdag Går Man Ner I Vikt 3 januari

  Normal service återupptar ingen tjänst

  Ingen service.

  Söndagstjänster kommer att fungera. Dessutom kommer det att bli en extra tidig morgonresa (0832 resa från Preanes

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Första respondenter jobbar på juldagen 

  Första respondenter jobbar på juldagen

  MISSOULA, Mont. Medan de flesta butiker, skolor och arbetsplatser stängs för jul, finns det fortfarande en handfull människor som arbetar 24/7 för att du ska kunna njuta av din semester.

  Första respondenter på Frenchtown Fire spenderade sin juldag på stationen.

  Brandman Chrisgin Anderson säger att detta är det första året ifrån sin familj för semestern.

  ‘För att människor ska kunna njuta av Går Man Ner I Vikt sina familjer på juldagen och tacksägelsedagen tycker vi att de kan göra det,’ sa Chrisgin. ‘Vi offrar att vara hos våra familjer för att vara här och hålla samhället tryggt.’

  Juldagen är vanligtvis långsam för stationen, men blir upptagen när folk reser hem för semestern.

  För att vara upptagen under dagen genomförde brandmän färdiga obligatoriska checklistor för att se till att allting i ambulanser och brandbilar var i drift, förrän de blev utropade.

  Oavsett dag säger brandman Nick Burkland att hjälpa samhället att vara deras första prioritet.

  ‘Jul är lika viktig som varannan dag,’ sa Nick. ‘Om någon blir skadad på en vanlig Gå Ner I Vikt På En Vecka arbetsdag eller jul, behöver de fortfarande vår hjälp.’

  Om stationen svarar på ett samtal Går Man Ner I Vikt och är shorthanded, lämnar frivilliga brandmän från distriktet sina familjer, även på helgdagarna, för att tjäna samhället.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Förra helgen i januari lovar att vara kul i Toronto 

  Förra helgen i januari lovar att vara kul i Toronto

  Till de vinterintervjuerna där ute, känner du dig någonsin att om du röstar din åsikt om hur mycket du älskar vinter, går folk på dig? Tro mig, några av oss känner känslan. Om du tar ett steg tillbaka och ser bortom förkylningen, hittar du vintern blir dåligt rykte. Ja, förkylningen kan vara bitter, men säsongen kan också ta med glada saker som vintersport, ta en promenad i ny fallen Gå Ner I Vikt Snabbt snö, tävla utomhus för en gemenskapshändelse och delta i en av de mest förväntade händelserna under säsongen Winterlicious. Sjutton av dessa restauranger kommer att vara King Street. Som en del av det är King fanfare, kan restauranggäster också njuta av andra festligheter, inklusive isskulpturer, brandartister och konstinstallationer och uppvärmningsstationer längs gatan.

  Den kulinariska händelsen börjar fredag ​​och går fram till 8 februari.

  Om du är en älskare av isvin, så är det det du väntade på. En smak på vintern är tillgänglig i helgen på Niagara On The Lake Icewine Festival. Evenemanget kommer att sparka av med en och isgalag på fredagskväll vid Grande Hall i tingshuset. Biljetter till den händelsen är $ 95. Går Man Ner I Vikt Sedan kommer den historiska Queen Street Gå Ner I Vikt Snabbt att omvandlas till ett vinterunderland med 26 vingårdar till hands för att hälla ut sitt flytande guld. Utomhushandel och matprover från lokala företag kommer också att finnas tillgängliga hela helgen.

  Vem säger att utomhusfestivaler bara äger rum på sommaren? Om du älskar konst och utomhus, äger en gratis interaktiv utställning på Toronto Waterfront, med fem stora installationer av internationella arkitekter och designers. Temat för den andra årliga händelsen är Installationerna ligger på Queens Quay mellan Spadina Avenue och York Street. En av anläggningarna var designad av arkitekter Joao Sousa och Joana Silva från Portugal. Paret skapade en jätte vindklocka som du kan gå igenom. Festivalen går fram till 25 februari. Utställningen, som öppnar lördag och går fram till 22 april, kommer att sammanföra nio kanadensiska samtida konstnärer för att utforska konst, historisk identitet och den djupa rotade historien om den svarta kulturen i Kanada.

  Det kommer att bli hockey hela tiden i helgen och hur skiljer det sig från vilken helg som helst? Fläktar kommer att limas till sina tv-apparater som hockeyspelare, inklusive Toronto Maple Leafs Center Austen Matthews, tar till isen för NHL All Star-helgen i Tampa Bay. Kompetens tävlingen är på lördag medan All Star Game själv är söndag eftermiddag. Båda kommer att flyga på Sportsnet.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Förstå semester och säsongsdepression 

  Förstå semester och säsongsdepression

  IDAHO FALLS, Idaho (KIFI / KIDK) Det kallas ‘årets mest underbara tid’, men inte alla känner på det sättet. Det finns några människor som upplever semester eller säsongsdepression.

  Rådgivare och psykoterapeut säger att det finns en ökning av depression under semestern. Vissa faktorer är ensamhet, förening med negativa tidigare erfarenheter och ekonomi.

  ‘Julen är inriktad på gåvor, ger människor gåvor och kan ge människor gåvor, och om du inte har ekonomiska medel för att kunna göra det. Jag tror att människor tar en personlig reflektion över sig själva, säger Eric Pettingill, licensierad Klinisk Professionell Rådgivare, Mental Wellness Centers.

  Det finns några som bara upplever depression under semestern och de som redan kämpar för depression, kan få dem att känna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sig värre.

  ‘Depression kan bli värre för dem, men den andra delen är bara att det är säsongsbetonat, det är inte mycket solsken. Det driver människor i Går Man Ner I Vikt isolation som inte är bra för depression i sig’, säger Pettingill.

  Julmusik kan också ta fram dessa känslor.

  ‘Jag tycker att höra julmusiken utlöser emotionella minnen och händelser inom en person.’

  Men det finns ett sätt att bekämpa dessa negativa känslor.

  ‘Om de växer upp, är deras upplevelser med julen väldigt positiva, försök att omformulera sin personliga erfarenhet personligen och Gå Ner I Vikt Snabbt Piller inte associera den med jul var som för att de växte upp.’

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Första damen hoppas att ge andan fortsätter genom semestern 

  Första damen hoppas att ge andan fortsätter genom semestern

  WASHINGTON Melania Trump sa onsdag på en semesterleksakdrivning som sponsras av militären att hon hoppas att ge andan som amerikaner uppvisar under en årstid av förödande orkaner kommer att fortsätta över jul och in i det nya året.

  Hon sa att helgdagarna handlar om familj, service och tacksamhet inte gåvor.

  Den första damen följde president Donald Trump på flera Gå Ner I Vikt Snabbt resor för att undersöka orkanskador i Texas, Florida och Puerto Rico, och han har sagt att hon var djupt påverkad av det hon såg. Förra veckan återvände den första damen till Corpus Christi, Texas, med Karen Pence, fru till vicepresident Mike Pence, för att följa Gå Ner I Vikt Snabbt Piller upp återhämtningsinsatser efter orkanen Harvey översvämmade regionen i slutet av augusti.

  en personlig anteckning, som mitt första år som första dammen slutar, har jag haft privilegium att bevittna andan och motståndskraften hos så många människor i vårt land, Mrs Marine Corps Reserve Toys for Tots program. i år förödande orkansäsong, hoppas jag att alla tittar hemma kommer att överväga att ge tillbaka genom program som Toys for Tots. mindrade hennes besök för att undersöka orkanskador och uppmanade människor att utöka sin generositet.

  såg människor från hela vår stora folkhöjd i för att hjälpa dem som förlorade allt och jag vill utmana människor att fortsätta med den givande andan över julen och i det nya året sa den första damen inuti ett lager på en gemensam bas Anacostia Bolling .

  är mitt hopp att under denna semester säsong kommer folk att komma ihåg att det inte handlar om gåvor. Det handlar om familjeservice och tacksamhet. Vi måste fortsätta att se upp och hjälpa varandra, sade fru Trump.

  Hon uppmanade sedan flera dussin barn från militära familjer att hjälpa henne att sortera leksaker. Inom några minuter rensade de ett stort bord som hade staplats med dockor, brädspel, leksaksbilar och lastbilar och andra föremål, deponerade dem i stora korgar märkta och första damen och en ung tjej bytte en hög fem efter att fru Trump guidade henne till behållarna. Hon satt också med barn och gjorde byggkortspapper för att gå med gåvorna som kommer att distribueras i hela Washington-området.

  Leksaker för Tots har sedan starten i 1947 och Går Man Ner I Vikt genom förra julen distribuerat 550 miljoner leksaker till 250 miljoner barn över hela landet, säger generalsekreterare Rex McMillan. Målet i år är att samla omkring 7 miljoner leksaker för mellan 3 miljoner och 4 miljoner barn, sa han.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Förlora Holiday Weight Fast 

  Förlora Holiday Weight Fast

  Om du kommer från semestern har du lagt lite vikt, du är inte ensam: den genomsnittliga personen får ett pund mellan Thanksgiving och New Year Day, enligt New England Journal of Medicine. Men den goda nyheten är att några enkla förändringar i din rutin kan hjälpa dig att kasta tyngden snabbt.

  För att förlora ett pund på sju dagar måste du eliminera minst 500 kalorier varje dag genom kost eller motion. Dessa tips från tränare och nutritionists hjälper dig att arbeta minst så många kalorier om dagen (om inte mer) och gå ner i vikt snabbt. Syfte att följa sju av förslagen på den här listan under en vecka, och du är väl på väg att återvinna din midja innan du ens hade möjlighet att packa upp semesterdekorationerna.

  Agostina Laneri, en tränare från wellnesswebbplatsen TrainersVault, rekommenderar denna 25 minuters HIIT-träning för att fackla 500 kalorier: 1 minut, 30 sekunder med burpees; 1 minut, 30 sekunder squat hoppar; 1 minut, 30 sekunder pendelar; 1 minut, 30 sekunder band hoppar; och 1 minut, 30 sekunder bicepkrullar med Gå Ner I Vikt På En Vecka band. Upprepa tre gånger med en minut vila däremellan. ‘Den här sekvensen träffar hela din kropp och de snabba övergångarna håller ditt hjärta på väg,’ säger hon. ‘På så sätt, även när träningen är över, brinner du fortfarande kalorier.’

  Välj en låg kalori frukost

  Byt ut din vanliga morgon bagel (eller prova en av dessa bästa frukostmat) för en engelsk muffin för att omedelbart slasha 240 kalorier från din frukost. Och istället för att smaka det med smör, rekommenderar Sass att sprida lite mogen avokado på brödet. Du sparar dig ytterligare 25 kalorier och dra nytta av de ‘goda’ enomättade fetterna i avokado, vilket kan hjälpa till att minska risken för hjärtsjukdomar. Gör det två gånger i veckan för att skära 530 kalorier.

  RELATERADE: De 10 bästa maten att äta till frukost

  Nästa gång du är i smörgåslinjen, överväga att göra några swappar till din order. För att börja, gå öppet inför: en skiva bröd i stället för två kommer att spara cirka 75 Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kalorier. För protein, välj kycklingbröst, som har cirka 40 färre kalorier än bearbetade kött som pastrami, pepperoni eller salami (samt betydligt mindre natrium). Gör omkopplaren från mayo till pepparrot senap för att spara 150 kalorier. Hoppa över imitationsosten för att skära ytterligare 100 kalorier. Och säg bara nej till stärkelse sidor som chips eller pretzels att slash ytterligare 100 kalorier, vilket ger din totala till över 500 kalorier sparade.

  Det finns många anledningar att ge upp din sodavattning en gång för alla. Studier har kopplat konsumtionen av sockersötta drycker till tandförfall, diabetes och dålig benhälsa. Och diet soda kostar inte mycket bättre konstgjorda sötningsmedel som aspartam och sukralos utlösande insulin, vilket kan få dig att gå ner i vikt. Börja med att byta ut din dagliga 12 uns burk med ett glas vatten i en vecka, och du skär 980 kalorier. ‘Det här är förmodligen en av de enklaste och bästa swapparna du kan göra’, säger Sass.

  Medan läckra, kan pasta packa på kalorierna typiskt restaurang måltid kunde ha upp till 480% mer nudlar på plattan än den rekommenderade serveringsstorleken på en kopp. Gör det hemma och mäta inte mer än två koppar pasta för att spara över 600 kalorier. Eller ännu bättre, byt till kokad spaghetti squash, som Gå Ner I Vikt Snabbt Sass säger kommer att spara dig ytterligare 200 kalorier. Och kom ihåg att när du hänger i pasta så gör såsen också en skillnad. Undvik krämigare sorter (som Alfredo) för grundläggande marinarsås, en bra källa till antioxidantrik lycopen.

  Alla våra produkter och tjänster är utvalda av våra redaktörer. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection och MyRecipes Network. Materialet på denna webbplats är avsett att vara av allmän information och är inte avsedd att utgöra medicinsk rådgivning, sannolik diagnos eller rekommenderade behandlingar. Läs användarvillkoren och sekretesspolicyen (dina California-rättigheter) för mer information. Annonsalternativ

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Första responder semester med OHP 

  Första responder semester med OHP

  Hampton sa att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller det finns många nackdelar med den här tjänsten.

  ‘Det finns en anledning till att de flesta brottsbekämpningen går i pension vid 20 och 25 år,’ sa Hampton. ‘Det är bara för att de har sett deras andel av världens blodbad.’

  ‘Vi Går Man Ner I Vikt måste gå ut med nyheter som är jordförstörande för människor. Och jag vet inte att någon någonsin blir van vid det, säger Hampton.’ Varje gång det är förödande. Det finns ingen enkel väg att göra det. ‘

  Men, Hampton sa, stödet från allmänheten bidrar till att balansera ut de dåliga.

  ‘De slumpmässiga gärningarna är otroliga. Just idag satt några av våra killar ner och äter och när de gick ut för att betala ut hade någon redan tagit hand om dem’, sa Hampton. ‘Jag tror att bara två gånger idag har jag haft folk komma till mig och säga hej tack. Gå Ner I Vikt På En Vecka Så det är verkligen häftigt att veta att allmänheten har din rygg och uppskattar vad du gör. ‘

  Lagstiftning säger oss att de kommer att leda trafikpatruller under hela semesterns helg på jakt efter drunkna förare, hastigheter, säkerhetsbältesbrytare och andra farliga förare.

   
c
skapa ett nytt inlägg
j
nästa inlägg/nästa kommentar
k
föregående inlägg/föregående kommentar
r
Svar
e
Redigera
o
visa/göm kommentarer
t
gå till toppen
l
gå till inloggning
h
visa/göm hjälp
shift + esc
Avbryt