Uppdateringar från december, 2017 Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  Amazon och pakettjuvar i Philly börjar 

  Amazon och pakettjuvar i Philly börjar

  Med varje paket laddade handkartor i Fishbox av förare för UPS, FedEx och andra frakttjänster kom det obestridliga beviset på att vi är ett entusiastiskt samhälle av online-shoppare året runt. Och för Napoleon Suarez var det mer bekräftelse att sluta ett lukrativt företagandejobb för att starta en eftermiddags paketleveransservice utan en affärsplan var en så otrolig idé.

  blir över 100 paket per dag, sade den 35-årige infödda Browns Mills, Burlington County, som nu bor i Bella Vista-kvarteret, nära Fishbox-platsen på 700-kvarteret Bainbridge Street. är vad jag ska göra under mycket lång tid.

  Förutsatt att Philadelphia fortsätter att beställa blöjor, formler, hundmat, kläder, iPhones och nästan allt annat som e-handel har att erbjuda. Och att shoppingsfest som Amazon Prime Day, Black Friday och Cyber ​​Monday, liksom stölder från stoops, går inte i stil. Som om!

  Suarez fick, liksom många företagare, sin affärsidé från personlig nödvändighet. den fanns vid den tiden.

  Vid uppmaningen av familj och vänner, beslutade de tidigare hindren vid Pemberton Township High School, som deltog vid Notre Dame Universitet på ett spårstudium och huvudämne i sociologi, att förnya en långvarig önskan att bygga en egen sak en dag. Han började Fishbox en blandning av Fishtown, där han bodde vid tiden, och brevlåda för nästan tre år sedan.

  Han fick i början ordet på Fishtown Spotlights-bloggen, lanserade verksamheten den 1 april 2015, hyr utrymme från postlådaaffären i norra friheter för att acceptera kundpaket. Som direktör för sökmotoroptimering under dagen vid I76 Solutions i Skippack skulle Suarez arbeta hela dagen och sedan gå hem och leverera paket i början fem till 10 per dag, en eller två gånger i veckan med en Mercedes Benz-storlek på en Hyundai Elantra.

  När verksamheten tog upp den sommaren bytte han till en frilansposition på I76.

  Hans prissättning planerar $ 5 en leverans, oavsett antal paket visade sig vara otillräcklig; det hade Suarez brinnande genom sina besparingar. Han tog ett heltidsjobb, den här gången i Philadelphia, så han kunde komma hem för att leverera paket. En ny prisplan för tunga användare som inkluderade ett månatligt abonnemangspris utöver en per paketbelopp, tripplade intäkter inom den första månaden utan att köra bort en enda kund, sa Suarez.

  I 2016 gjorde Fishbox dagliga leveranser. Ändå senast i mars samma år skickade Suarez sina 50 till 60 kunder och sa att han skulle dra ut kontakten, inte säkert, förklarade han nyligen, att starta livet är för mig. Han vaknade nästa dag till en inkorg full av kunder protester, inklusive två erbjudanden att investera nästan $ 10.000 totalt. Suarez fann allt inspirerande och pressat på. Sedan kom enorma paus en tv-nyhetsfunktion i december 2016 om semesterpaketets leveransförälskelse med Fishbox, sa Suarez.

  hade så många kunder, hemsidan bröt, sa han. personer registrerade sig inom en dag.

  I mars 2017 avslutade han sitt dagjobb att ägna sig heltid till Fishbox, som nu har en månadsinkomst på $ 7.500 till $ 10.000. Dess enda anställda, Suarez, använder fem underleverantörer för att leverera. Han öppnade platsen för Bainbridge Street i april, vilket gav kunderna möjlighet att hämta paket där måndag till lördag. Suarez vill snart expandera till University Rich West Philadelphia och i sista hand till andra städer saknas paket, som verkar vara många städer, sade han.

  Stöld var motivationen för Robert Swendiman och hans fru, Brenda Ritson, två läkare från avsnittet Graduate Hospital Hospital (19146 postnummer) för att försöka försöka Fishbox för åtta månader sedan.

  älskar det här, sade Swendiman, 31, en allmän operation bosatt vid sjukhuset vid University of Pennsylvania. Ritson, 40, är ​​en barnläkare på Children Hospital of Philadelphia. gå för promenader hela tiden. Vi hämtar bara våra paket. Det lätt.

  E-handel är förvisso inte förväntad att avvika när som helst snart. Ändå är Suarez fortfarande freds om framtiden.

  FedEx, UPS, USPS, DHL, alla dessa logistikföretag, gick i konkurs, jag tror att vi fortfarande kan vara okej. Men om Amazon gick ur drift eller, av någon anledning, Amazon bestämde sig för att erbjuda något liknande detta till sina kunder, skulle jag vara lite orolig över det, sa han. vet att kunderna inte beställer allt exklusivt från Amazon, men jag vet att våra kunder brukar gå dit först.

  Faktum är att Amazon har gått in i spelet. I november lanserade den en inrikes paketleveransservice i Philadelphia till Prime-medlemmar, vilket krävde att kunderna skulle köpa ett smart lås kit och inomhuskamera för att tillåta förare att få tillgång till bostad när ingen är hemma. Suarez har kritiserat tjänsten som dyr och mottaglig för hackare.

  För närvarande är Suarez fokus på nutid och tillväxt. Han vill höja $ 100,000 till $ 250,000 i riskkapital för att hyra fler förare och någon att bygga proprietär programvara.

  Suarez hoppas att hans Bainbridge Street plats visar en lycka till charm. Det var tidigare hemma att starta Lia Diagnostics, utvecklare av det första flushable, biologiskt nedbrytbara hemgraviditetstestet. Livsmedels- och drogadministrationen godkände förra månaden det för överförsäljningen.

   
 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  American Airlines har inte tillräckligt med piloter planerade för semesterresor 

  American Airlines har inte tillräckligt med piloter planerade för semesterresor

  En planeringsglitch har lämnat American Airlines utan tillräckliga piloter och personal under den upptagna decemberperioden, sade flygbolagets pilotförening onsdagen. Allied Pilots Association (APA) som representerar piloter på landets största flygbolag sa i ett uttalande att det meddelades på fredagen av transportören om ‘ett misslyckande inom pilotplanens budgivningssystem. Som ett resultat har tusentals flygningar för närvarande inte piloter tilldelade att flyga dem under den kommande kritiska semesterperioden’.

  American Airlines sa att det arbetar flitigt för att ta itu med problemet och förväntar sig att ‘undvika avbokningar denna semester säsong.’ ‘Vi har reservpiloter som hjälper till att flyga i december och vi betalar piloter som hämtar vissa öppna resor 150 procent av timlängden så mycket som vi får betala dem per kontraktet. Vi kommer att arbeta med APA att ta vård av våra piloter och se till att vi får våra kunder till var de behöver gå över semestern, säger Matt Miller, amerikanska flygtjänsteman (AAL), i ett uttalande.

  Men piloten ‘fackförening uppmanar besättningar att inte ta dessa uppdrag eftersom de kan bryta mot fackliga kontraktet.

  ‘Medan övertiden är laglig är det sättet som de’ slår ut ‘inte i överensstämmelse med vårt kontrakt’, säger Capt. Dennis Tajer, talesman för APA i en intervju med CNN.

  Flygbolaget nekade att säga hur många flygningar som kan påverkas av personalbristen. Amerikanerna har cirka 200 000 flygplan planerade till december och arbetar i genomsnitt 6 700 dagligen. Schemaläggningsproblemen dominerar andra halvåret december under semestern när ett datorsystem av misstag gav piloter möjlighet att dra sig tillbaka från flygningen.

  CNNMoney (Seattle) Första publicerad 29 november 2017: 2:48 ET

  Kontakta ossSluten CaptioningSite MapMost stock quotedata från BATS. Marknadsindex visas i realtid, förutom DJIA, som försenas med två minuter. Alla tider är ET. Varning. Morningstar: 2018 Morningstar, Inc. Fakta: FactSet Research Systems Inc.2018. Chicago Mercantile Association: Vissa marknadsdata är egenskapen hos Chicago Mercantile Exchange Inc. och dess licensgivare. Dow Jones: Dow Jones varumärkesindex är proprietära till och beräknas, distribueras och marknadsförs av DJI Opco, ett dotterbolag till S Dow Jones Indices LLC och har licensierats för användning till S Opco, LLC och CNN. Standard Poor och S är registrerade varumärken som tillhör Standard Poor Financial Services LLC och Dow Jones är ett registrerat varumärke som tillhör Dow Jones Trademark Holdings LLC. Allt innehåll i Dow Jones varumärkesindex Dow Jones Indices LLC 2018 och / eller dess dotterbolag.

   
 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  Alvin Lindsay 

  Alvin Lindsay

  Flaggemblem är inkluderade gratis, på begäran, för alla veterinärsdomar. Upp till två bilder kan endast ingå i betald nackdelar för en avgift per foto. De är begränsade till 50 ord och omfattas av våra riktlinjer. dagligen, inklusive helger. Deadlines kan ändras baserat på helgdagar och speciella omständigheter, såsom dåligt väder. Inlämnade meddelanden anses vara korrekta för annonsplacering och bör granskas grundligt före sista inlämningen, inklusive prisöverväganden. Index Journal är inte ansvarig för felaktigheter efter slutlig kopiering.

  Önspunkt, Georg Alvin Lindsay, 68, När Alvins jordiska resa kom till ett slut på tidigt torsdag morgon den 1 februari 2018, började han sin väg in i evigheten. Född till Gud som fruktade föräldrar, Robert Daniel och Naomi Culbreath Lindsay, den 7: e av tio barn i Chappells, South Carolina i Saluda County, lärde sig vikten av att ge och dela med andra. Som en ungare flyttade Alvins familj till Greenwood, SC, där han deltog i East End Elementary och segregerade Greenwood High School där han var en av de 1 afrikanska amerikanerna att göra examen. Det var under denna tid som han tävlade och utmärkte sig i spår och fält. Grad i statsvetenskap. Han fortsatte sin utbildning vid Antioch School of Law, där han tog examen Summa Cum Laude med en jurist.

  Alvin lämnar för att minnas hans minne och arv: hans fru, Margarita Cruz i East Point, GA, hans son Nathaniel Cruz Lindsay i Atlanta, GA; tre bröder, Charles Lindsay (Philadelphia, PA), Douglas och Richard Lindsay (Greenwood, SC); två systrar, Naomi Jackson (New York, NY) och Beulah Lindsay (Atlanta, GA); och en mängd nischer, brorson, andra släktingar och vänner.

  Graveside Service kommer att vara 12.00 fredag ​​den 2/9/18 på Branch Hill UM Church Cemetery, Branch Hill Road, Chappells, SC 29037, genomförd av reverend Dr. Ernest Etheredge och andra.

  Från en gästbok kan du logga in med ditt Google, Facebook, Yahoo eller AOL-konto för att lämna ett meddelande. Om du har ett befintligt konto med den här sidan kan du logga in med det. Annars är det enkelt att skapa en ny genom att klicka på Skapa ‘Registrera’ -knappen och följa de enkla stegen på sidan Registrera.

   
 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  Amerikaner över hela landet delar sin semester bakverk Video 

  Amerikaner över hela landet delar sin semester bakverk Video

  Slutligen ikväll, varje år ber vi om din Ming-maade i Amerika under trädet, och du svarar alltid. Hej David. Vi vill bara visa dig några av våra favorit Vermont byprodukter. Reporter: Hälsningar från Vermont, med jul nu mindre än en vecka bort. Vermont byn organisk äppelcider vinäger och äppelmos. Deras idéer och din, häller i kväll. Tillverkad i Amerika! Skål! Reporter: Och nikotrarna. Hej David. Vi är från vackra Staten Island, New York City. Reporter: Deras gåvor är redan inslagna. Lee Sims choklad. Baserat här i Staten Island. Vi tycker att det är utsökt. Reporter: Tack för idén. God jul. Reporter: Christine från New Jersey med sin en sak. Firehook bakade havssaltskakor. Jag tycker att de är så läckra. Elver arbetar hårt i Michigan, grundades 1962. Arbetsfordon, arbetsbänk, även kökshinken i Amerika. Säljer i Walmart i 55 år nu, och fortfarande efterfrågan ikväll. 130 nya anställningar över tre fabriker. Tillverkad i Amerika! Reporter: Och då, julkakorna. Leksakssoldaten, ängeln. Julens rensning, även julljus och båge, alla tog tånets liv. Men hur? Vi reste till snöiga Rutland, Vermont, för att ta reda på. Genom snoande kullar, förbi dessa ladugårdar för att hitta Ann Clark-kaksklipparen. De flesta av mina vänner har frågat mig i flera år, varför importerar vi inte produkten från Kina? Uppriktigt sagt skulle det varit mycket lättare. Jag kände att vi kunde göra produkten bättre och mer lönsamt här i USA. Reporter: 45 arbetstagare som gör 3,5 miljoner kakskärare i tid till jul. Det är mycket upptagen den här tiden av året. Reporter: Men fortfarande ler. Colleen på jobbet fyra år. Årets underbaraste tid av året. Stål från Indiana, klippa och svetsas i cirklar. Varför undrar hur de gör formerna? som Colleen placerar cirkeln på formen. 13 frimärken, fem sekunder, en perfekt snöflinga. Made in America! Fem sekunder för det perfekta snöflingan. Jag är David Muir. Jag hoppas att vi ses tillbaka hit imorgon. Godnatt.

  Detta transkript har genererats automatiskt och kan inte vara 100% korrekt.

   
 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  Amazon Prime Day startar måndag 

  Amazon Prime Day startar måndag

  Den 10 juli kommer e-handelsjätten att sparka ut i år Prime Day en årlig händelse där Amazon slashes priserna på en bred, ibland komisk, mängd objekt för sina Prime-medlemskunder. ET på måndag.

  Greg Greeley, vice president för Amazon Prime, säger att målet är att erbjuda erbjudanden för att spela in antal shoppare. säger att kunder som inte redan har Prime-medlemskap kan anmäla sig före den 11 juli för att dra fördel av årets erbjudanden. Prime kostar ca $ 100 per år.

  Amazon rekommenderar köpare att använda Amazon-appen, där erbjudanden kommer att läggas ut 24 timmar före tidpunkten. Du kan även ange en varning när erbjudandet börjar.

  Få exklusiva och tidiga erbjudanden med Alexa

  Kunder som handlar med en gadget som är utrustad med Amazon Alexa virtuell assistent kommer att få tillgång till Prime Day-erbjudanden två timmar före någon annan.

  Röstkunder har också tillgång till över 100 exklusiva pre-prime-dagars erbjudanden. Dessa erbjudanden började den 5 juli, säger Amazon.

  Vissa erbjudanden som redan finns tillgängliga inkluderar $ 50 rabatt på en Bose Soundlink Bluetooth-högtalare och $ 20 från en Philips-ljusremsa som fungerar med Alexa.

  En extra fördel med rösthandla: Om du inte har ett Prime Day-medlemskap kan du nu anmäla dig via Alexa och få en rabatt på $ 20, vilket innebär ett medlemspris på $ 79.

  Vi vet ännu inte mycket om vad premiärdagen erbjuder. Men företaget sa att det kommer att finnas några erbjudanden på ett av tv-märken, inklusive Amazon Fire TV-utgåvan av ultra high definition Element 4K TV.

  planerar en av sina största totala volymen TV-erbjudanden i historien med en rekordnivå av inventering men återigen kommer TV-avtalen sannolikt att säljas, sa företaget i ett pressmeddelande.

  Föremål som sålde ut blixtsnabba plågade Prime Day inaugural händelse tillbaka 2015. Förra året nådde Amazon upp lager. Men Prime Day 2016 var belaguerad av vissa tekniska svårigheter när vissa kunder tyckte att det var svårt att lägga till vissa erbjudanden på sina kundvagnar.

  Det kommer också att finnas erbjudanden på Amazon Prime Now-plattformen, som erbjuder leverans på samma dag i vissa städer. Prime Now-shoppare får leverans på samma dag och ett annat urval av varor, inklusive lättfördärvliga livsmedel.

  Några av Prime Now-fynden startade på fredag ​​och Amazon säger att den för närvarande erbjuder 25% rabatt på Haagen Dazs och Halo Top-glass, 30% rabatt på vissa skönhetsprodukter och 30% rabatt på vin och öl i ett begränsat antal städer.

  Amazon erbjuder också $ 10 av första och andra order för första gången Prime Now-kunder med koden kunder utomlands kommer att ha tillgång till

  Affärerna kommer att skilja sig åt i varje land, men Amazon säger att det kommer bli en ny Amazon Global Store där Prime-medlemmar i Kina och Mexiko kommer att kunna handla valda erbjudanden i andra länder.

   
 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  Alpint skidåkare saknar arktiska spelen 

  Alpint skidåkare saknar arktiska spelen

  Yukon alpin skidåkare tar sluttningarna på Mt. Sima denna säsong träning för olika tävlingar än de flesta andra unga idrottare på territoriet.

  Yukon alpin skidåkare tar sluttningarna på Mt. Sima denna säsong träning för olika tävlingar än de flesta andra unga idrottare på territoriet.

  ‘Det är synd, vi saknar ut,’ sade Titley. ‘Vi har idrottare som vann’ inte vara berättigade till nästa Arctic Winter Games ‘.

  Flera inomhusisporter saknade sig på spelen 2016 på grund av brist på arenor och Titley sa att det är en del av hur det går men det är också ett val av var händelserna hålls som påverkar vilken sport som kan ingå.

  Även vid de sista spelen kunde Iqaluit vara värd för hockey tävlingen trots att spelen hölls i Nuuk, Grönland. Titley sa att det kunde ha varit en möjlighet också.

  Snowboarding kommer dock att ingå i erbjudandenen, som inte behöver så mycket av ett berg som utförsåkning för sina tävlingsarrangemang

  Yukon-skidåkarna utförde kraftigt på 2016-vinnarna, totalt sex medaljer ledde min yngre kvinnliga Katie Vowk som vann medaljer i alla tre raserna.

  Men Titley sa att de kommer att dra nytta av detta och delta i tävlingar utanför territoriet under hela säsongen.

  Januari blir en upptagen månad för laget med tre separata händelser.

  Titley sa att han kommer att föra tre U16-racers till Mount Norquay i Banff, Alta. som en del av U16 Provincial Race Series 12 jan 14 från 23 jan 25.

  I februari kommer laget tillbaka till Yukon för att vara värdkonkurrenser av sig själv, inklusive Sima Cup i februari samt Yukon Cup-mästerskapet i mars.

  Under de senaste två åren har de territoriella skidmästerskapen hållits i Whitehorse på grund av brist på snö i Watson Lake, förklarar Titley. Men han sa att de försöker värd dem i Watson Lake om möjligt.

  ‘Vi väntar nästan fram till sista minuten, två till tre veckor före,’ sa han. ‘Vi tittar på Watson Lake. Om de har anständiga förutsättningar håller vi den där nere.’

  Fram till dessa tävlingar i början av det nya året sade Titley att laget tränar varje helg och ett par konkurrerande medlemmar kunde delta i pre season-träning i början av november.

  De kommer att vara värd för ett träningsläger i tre dagar under semestern för att förbereda sig för de kommande raserna. Det var en upptagen säsong på berget för pre-season träning i år och Titley sa att han förväntar sig nästa år kommer efterfrågan bara att bli större som ordet sprider de stora träningsförhållandena i november.

  På den alpina skidsidan ensamma, tog fyra konkurrenskraftiga lag från Quebec som kom upp för träning förra året resan igen med högre siffror, sade Titley, däribland klubblag samt Quebec provinslag som precis lämnat.

  Skidlaget Universit de Montral gjorde också resan upp i år med cirka 12 medlemmar.

  Detta gjorde för ett upptagen berg under november månad på grund av att de andra idrottarna gjorde pre-season träning på backarna, liksom berget som nyligen var öppet för allmänheten för säsongen.

  ‘Det här dilemma är att vi har två körningar för alpina, så det är inte så högt, men då är jag ganska säker på att nästa år kommer det att bli en större efterfrågan på alpina, säger Titley om den växande popularitet.

  Han sa att berget personal måste övervaka siffrorna och kan behöva vända grupper bort för specifika veckor om det finns bekymmer över överbelastning för att upprätthålla säkra snöförhållanden och tillräckligt med utrymme för alla parter att träna.

  På grund av det ökande antalet lag som gjorde Whitehorse sitt hem, sa Titley att det inte bara är bra för Mt. Sima men också ekonomin i staden.

   
 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  American Airlines lägger till flyg till South Bend från Dallas 

  American Airlines lägger till flyg till South Bend från Dallas

  LifeHome Sweet HomeGreen ThumbCoaching med KerryEye på KidsMarket Basket MinuteMoms FirstEye på HealthPetsSick DödsfallMr. MatreceptSenior LivingShop och WinLifeHome Sweet HomeGreen ThumbCoaching med KerryEye på KidsMarket Basket MinuteMoms FirstEye på HealthPetsSick DödsfallMr. MatreceptSenior LivingShop och Win

  RadarClosings DelaysSketch SkyMorning Drive Forecast7 DagprognosFörsta varning VäderkamerorVäder AppWeather-kartor

  Notre Dame SportsPigskin PreviewCubsFriday Nattfotboll FeverBURGER KING Utestående Student AtletHögskolan Sport

  Home Sweet HomeGreen ThumbCoaching med KerryEye på KidsMarket Basket MinuteMoms FirstEye på HealthPetsSick DödsfallMr. MatreceptSenior Living

  RadarClosings DelaysSketch SkyMorning Drive Forecast7 DagprognosFörsta varning VäderkamerorVäder AppWeather-kartor

  Notre Dame SportsPigskin PreviewCubsFriday Nattfotboll FeverBURGER KING Utestående Student AtletHögskolan Sport

  Home Sweet HomeGreen ThumbCoaching med KerryEye på KidsMarket Basket MinuteMoms FirstEye på HealthPetsSick DödsfallMr. MatreceptSenior Living

   
 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  Amanda McKayla 

  Amanda McKayla

  27 april 1998 21 januari 2018 Amanda McKayla Reid, 19, av Troutville, dog söndagen den 21 januari 2018 som ett resultat av skador från en bilolycka. Amanda föddes den 27 april 1998 i Roanoke och bodde i Botetourt hela sitt liv. Hon var dotter till Robert Lee och Melissa Gail Crawford Reid. Amanda var examen av James River High School och hade deltagit i Virginia Western Community College. Hon älskade konst, katter och matlagning. Förfallen i död av hennes farfar, Henry G. Reid, Amanda överlevs av hennes föräldrar, Robert och Melissa; svärson, Corey och Samantha Reid of Fincastle; halvbror, Dustin Reid; morföräldrar, George och Gail ‘Granny’ Staples of Roanoke, Randall och Kathy ‘Nana’ Crawford of Troutville, Dorothy Reid of Roanoke; farbror Michael Crawford; brorson, Wyatt; och hennes kattunge Zemi. Torsdagen den 25 januari 2018 på Rader Funeral Home, 630 Roanoke Road, Daleville med pastor John Collins officiating. Rader Funeral Home, 540 992 1212

  Från en gästbok kan du logga in med ditt användarkonto för att lämna ett meddelande. Om du har ett befintligt konto med den här sidan kan du logga in med det. Annars är det enkelt att skapa en ny genom att klicka på Skapa ‘Registrera’ -knappen och följa de enkla stegen på sidan Registrera.

   
 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  Amerikanerna lånade mer i november bland solida semesterförsäljningar 

  Amerikanerna lånade mer i november bland solida semesterförsäljningar

  Och en skuldkategori bestod mestadels av kreditkort hoppade $ 11,2 miljarder, mest i ett år, till $ 1,02 biljoner. Det är den högsta nivån på rekord, utan att justera för inflationen.

  Amerikaner är alltmer självsäker i ekonomin och är villiga att låna mer för att finansiera sin konsumtion. Undersökningar visar att konsumenternas förtroende nått 17 år högt i november, även om det sjönk lite förra månaden. Och återförsäljare säger att tidiga rapporter från semestershopping har varit mest positiva.

  Det representerar en vändning från de första åren efter den stora lågkonjunkturen, när amerikanerna betalade ner eller misslyckades med skulder som uppstod under bostadsbubblan som föregick nedgången. Men de senaste två åren har amerikanerna alltmer varit villiga att låna mer, särskilt i form av studielån. Auto lån har också ökat.

  En ny rekordhög för total kreditkortsskuld är också ett tecken på tillförlitliga konsumenter. Men vissa analytiker oroar sig för att konsumenterna är över att förlänga sig själva. Med Federal Reserve sannolikt att höja räntorna ytterligare nästa år, kommer det sannolikt att öka kostnaden för kreditkortsskulden.

  Fed: s månatliga konsumentkrediteringsrapport täcker inte hemlån eller andra lån som säkras av fastigheter, såsom hemkapitallån.

  En åtgärd av mestadels student- och autolån ökade 16,8 miljarder dollar, mest på ungefär ett år, till 2,8 biljoner dollar.

  Ekonomer spårar konsumentutgifterna nära, eftersom det utgör 70 procent av ekonomin. Tillväxten ökade med 3 procent på årlig nivå under våren och sommaren, den bästa sexmånadersnivån sedan 2014.

   
 • Moncler Jackor 14:05 den 16 December, 2017 Permanent länk  

  Amazon Prints Fotoutskrifter Priser vs 

  Amazon Prints Fotoutskrifter Priser vs

  Den här veckan introducerade Amazon en ny fotoutskriftstjänst som heter (vad mer?) Amazon Prints. Förflyttningen skulle kunna stava för stora spelare i detta utrymme som Shutterfly och Snapfish, som tjänar lejonandelarna av sina intäkter under fjärde kvartalet är semesterkort och fotokalendrar förstås mest populära som nu måste konkurrera med e-detaljisten som är Amason.

  Lanseringen av Amazon Prints utlöste den värsta dagliga nedgången på mer än åtta år för Shutterfly-aktier, rapporterade Bloomberg onsdagen. Aktierna var lägre än 10% för dagen.

  Utöver det uppenbara namnigenkännandet och övertygelsen i online-detaljhandel har Amazon en fördel i fotoutskriftstjänsten eftersom abonnenter på Amazon 99 kronor per år Prime-tjänsten får redan gratis bildlagring från webbplatsen. Amazon Prime ses som en oerhört kraftfull kraft i e-handel. hushåll som medlemmar, och de brukar spendera mycket mer på Amazon än icke-medlemmar. Eftersom deras foton redan är lagrade av Amazon, är det super bekvämt för abonnenter att tillåta Amazon att hantera utskrift av bilder och fotoböcker också.

  Prime medlemmar och icke-medlemmar kan vara frestad att byta till Amazon Prints på grund av Amazon otroligt konkurrenskraftiga priser. Bilder kan skrivas ut på standard 4-storlek för bara 9 vardera, med 5x7s på 58 och 8x10s som körs $ 1,79. Amazon Prints fotoböcker börjar på $ 19,99, och i en begränsad tid lovar Amazon lovande gratis frakt på beställningar.

  Det finns emellertid en stor hängning för icke-Prime-medlemmar. Icke-medlemmar måste registrera sig för ett Amazon Drive-konto för att använda Amazon Prints, och tjänsten, som erbjuder obegränsad lagring av foton och dokument, kostar 59,99 USD per år. Den som överväger att betala så mycket, kommer sannolikt bara att betala $ 40 och få de fulla fördelarna med Prime, vilket inkluderar obegränsad fotolagring, plus obegränsad streaming av musik och video och gratis två dagars frakt på de flesta Amazon-order.

  Läs nästa: Amazon Visa alltid dig de lägsta prissatta artiklarna först

  När det gäller fotoutskriftspriser från andra, skrivs från Shutterfly 15 i 4-storleken, 99 för 5 och 3,99 USD för 8 Snapfish-priser för 4 bilder börjar till samma pris som Amazon: 9 vardera. (Många andra tjänster erbjuder också fotoutskrifter, Costco tar till exempel 17 stycken för 4x6s, och Walgreens har kampanjpriser som börjar så låga som 10 för 4 bilder.)

  Att jämföra priserna bland de många alternativen är särskilt förvirrande eftersom alla tjänster regelbundet erbjuder begränsade tidskampanjer och kupongkoder som kan säga att de slår 60% av priset på alla utskrifter (en av Snapfish-erbjudanden) eller 50% rabatt på inbundna böcker (en av Shutterfly aktuella erbjudanden). Slutligen kom ihåg när du försöker välja ett fotoutskriftstjänst, det finns inga årliga avgifter för att använda Shutterfly och Snapfish. Samma kan sägas om Amazon.

  2017 Time Inc. Användning av denna webbplats utgör godkännande av våra användarvillkor och sekretesspolicy (dina personuppgifter i Kalifornien).

   
c
skapa ett nytt inlägg
j
nästa inlägg/nästa kommentar
k
föregående inlägg/föregående kommentar
r
Svar
e
Redigera
o
visa/göm kommentarer
t
gå till toppen
l
gå till inloggning
h
visa/göm hjälp
shift + esc
Avbryt