Uppdateringar från september, 2016 Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Försäljningsskatt semester godkänd för Tuscaloosa County 

  Försäljningsskatt semester godkänd för Tuscaloosa County

  Tuscaloosa County har beslutat att delta igen i år tillbaka till skolan säljskatt semester i augusti.

  Tuscaloosa County Commission på onsdagen godkände en resolution om att befria länsdelen av 9 procents moms i den första helgen i augusti.

  Städerna Northport och Tuscaloosa kommer också att delta tillsammans med länet och Går Man Ner I Vikt staten. Angränsande Jefferson County deltar för första gången sedan 2009, då det valde att avbryta deltagandet av ekonomiska skäl.

  undantagna är saker som du kan behöva förbereda för att gå tillbaka till skolan kläder, skolmaterial, papper och saker av den typen, sade Tuscaloosa County Administrator Melvin Vines.

  Undantagna varor inkluderar klädtillbehör med ett försäljningspris på $ 100 eller mindre, datorer, datorprogramvara och skoldatorer med ett försäljningspris på $ 750 eller mindre och skolmaterialet upp till ett försäljningspris på $ 50.

  Med ‘kläder’ avses all kläder som är lämplig för allmänt bruk, inklusive Går Man Ner I Vikt skor, och det utesluter tillbehör Gå Ner I Vikt Snabbt som smycken, handväskor, paraplyer, solglasögon och saker av den typen. Skyddsutrustning som hårdrockar och skyddsglasögon samt sport- eller fritidsutrustning som sportskor och handskar är också uteslutna.

  Skolutrustningar innehåller saker som skrivare, bläck och lagringskomponenter. Utbildningsrelaterad datorsoftware kommer också att vara skattefri.

  Skolförsörjningsprodukter som är undantagna inkluderar saker som papper, bindemedel, pennor och pennor, miniräknare, mappar, lunchboxar och mer. Skolskonstförsörjning som färg och sketchpads är också undantagna, liksom instruktionsmaterial som kartor och obligatoriska läroböcker.

  Vines som säger att undantag från säljskatten inte innebär att länet kommer att förlora intäkterna. Han sa att semestern kan uppmuntra köpare att köpa varor som inte är undantagna.

  Den sammanlagda 9 procentsomsättningen som uppkommer i länet skulle i genomsnitt vara omkring 266 000 dollar per dag, sade Vines.

  Men semestern kommer att gynna kunder, på något sätt, sa han.

  gör varor som du köper för att skicka dina barn tillbaka till skolan billigare för att vara tillbaka till skolan föremål undantagna från momsen, sa han.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Försäljningsskatt semester för vissa föremål börjar fredag 

  Försäljningsskatt semester för vissa föremål börjar fredag

  Supporters säger att kunderna också köper andra icke befriade varor medan de handlar under semesterperioden. ‘Kläder’ inkluderar, men är inte begränsade till, skjortor; blusar; tröja; byxor; shorts; kjolar; klänningar; uniformer (atletisk och Gå Ner ett Kilo I Veckan nonathletic); skor och sko snören; insoles för skor; gymnastikskor; sandaler, stövlar; galoscher; tofflor; stålplatta skor; underkläder; strumpor och strumpor; strumpor; strumpbyxor; footlets; rockar och jackor; regnkläder; handskar och vantar för allmänt bruk hattar och mössor; öronmuffar; bälten och hängslen; slipsar; halsdukar; förkläden (hushåll och butik); labrockar; idrottare baddräkter och mössor; strandkappar och rockar; kostymer; baby som mottar filtar blöjor, barn och vuxna, inklusive engångsblöjor; gummi byxor; rånar och ryggsäckar; gördlar; formell klädsel; och bröllopskläder.

  Skolmaterial levereras till $ 20 eller mindre

  ‘Skolmaterial’ omfattar endast följande artiklar: bindemedel; bokpåsar; räknare; cellofantejp; tavlan krita; passare; komposition böcker; kritor; sudd; folder (expandable, pocket, plast och manila); lim, klistra in och Gå Ner I Vikt På En Vecka klistra fast highlighters; indexkort; indexkartonger; juridiska kuddar; lunchlådor; markörer; anteckningsböcker; papper; lös lövbladet anteckningsbokspapper, kopipapir, grafpapper, spårpapper, Går Man Ner I Vikt manila papper, färgat papper, affischtavla och konstruktionspapper; pennlådor och andra skolförrådslådor; pennvässare; pennor; pennor; gradskivor; linjaler; sax; och skriva tabletter.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Försäljningsskatt semester börjar i helgen 

  Försäljningsskatt semester börjar i helgen

  I Gå Ner ett Kilo I Veckan helgen får staten sommarförsäljningsskatten semester.

  Detta kommer att bli första gången i skolans skattefria helg 12-åriga historia som hålls i juli.

  Enligt Alabama Retail Association, kommer det att ske i juli hädanefter, om inte Går Man Ner I Vikt ändras av Alabama lagstiftaren. Förändringen gjordes i år för att redogöra för vissa skolor över hela staten Gå Ner I Vikt Snabbt som startade före skattefria helgerna i augusti.

  De skattebefriade föremålen kommer att innehålla de flesta kläder, datorer och programvara, ryggsäckar, miniräknare, redskap och mer. En fullständig lista finns tillgänglig från staten Department of Revenue.

  Och medan semestern är tänkt att hjälpa de familjer som förbereder sig för det nya skolåret, kan alla som är med skolåldern och de som inte har förmånen dra nytta av skattefelet.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Försäljningsskatt Holiday olika i varje stat 

  Försäljningsskatt Holiday olika i varje stat

  HANNIBAL, Mo. (WGEM) Skolregistrering är i full gång över Tri-staterna, och när föräldrarna har skollistor i handen, är det dags att återvända till skolhandeln. Försäljningsskatthelgen är avsedd att erbjuda en paus till kunder och öka försäljningen för butiker, men för att få ut det mesta för dina pengar måste du Gå Ner I Vikt Snabbt veta att skattebefrielserna varierar i Illinois, Missouri och Iowa, och inte allt är berättigat till besparingarna. ‘Jag tror att försäljningsskatten semester är en mycket positiv Det är många som planerar att gå tillbaka Går Man Ner I Vikt till skolan och handla om det här, säger Wes Mitchell, Katalogansvarig för JCPenny i Hannibal. Ariel Bock utforskar redan vad hon kan köpa i helgen, och hon planerar att spendera en hel del. ‘Förmodligen mycket. Förmodligen $ 300 värt. Det som jag brukar spendera på kläder och saker när jag går tillbaka till skolan. Jag spenderar ganska mycket under den här tiden’, säger Bock. Denna helg i Missouri är det Gå Ner I Vikt Snabbt inte bara någon statlig skatt , vissa städer, inklusive Hannibal, avstår också från lokala skatter. Du kan spara pengar på kläder, skor och underkläder, men om något objekt är mer än $ 100 kvalificeras det inte. Samma med skolmaterial. Du betalar bara skatter på varor som kostar mer än $ 50. Missouri är också det enda landet där datorer och skrivare mindre än 3.500 dollar är berättigade. ‘Nästan allt i hela butiken kommer att vara berättigad så att du lägger till det, du har flera barn, den procenten kommer att öka till en betydande besparing’ sade Mitchell.Ilinois försäljningsskatt semester varar längre, från 6 till 15, men du måste fortfarande betala lokal skatt. I Quincy, den 2,75 procenten. Kläder, underkläder och skor är alla berättigade tillsammans med skolmaterial, men tillbehör som smycken och handväskor samt elektronik är uteslutna. Och i Iowa kan du bara spara denna fredag ​​6 augusti och lördag 7 augusti. Det finns ingen lokal skatt, men medan du kläder föremål och skor mindre än $ 100 är berättigade, skolmaterial inklusive ryggsäckar. Tillbehör och elektronik är också uteslutna.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Försäljningen online ökade på svart fredag 

  Försäljningen online ökade på svart fredag

  Svart fredag ​​2017 handlade om digital försäljning. Amerikanska shoppare spenderade rekord 5 miljarder dollar på 24 timmar. Det stämmer med en ökning på 16,9% i dollar som spenderas online jämfört med Black Friday 2016, enligt data från Adobe Digital Insights, som spårar 80% av onlineutgifterna på Amerikas 100 största detaljhandelswebbplatser.

  Digital Retail Giant Amazon (AMZN) sa fredag ​​att orderna rullade i ‘på rekordnivåer’. Mer än 200 000 leksaker såldes under de första fem timmarna av dagen, sa företaget. Gå Ner I Vikt Snabbt Amazon gav inte försäljningsuppgifter för Black Friday.

  Samtidigt lämnades köpcentra och stora boxhandlare bara lite tätare.

  Tidiga uppskattningar från ShopperTrak, ett dataanalysföretag som mäter antalet shoppare i butikerna, sa att fottrafiken ‘minskade mindre än en procent jämfört med Black Friday 2016.’

  Ett mager dopp är goda nyheter för traditionella återförsäljare. Eftersom online-kunniga företag fortsätter att öka mer och mer av marknadsandelarna har företag som Macy s (M), JCPenney (JCP), Gap (GPS) och Sears (SHLD) drabbats.

  Det återstår att se exakt hur mycket i butikshandlare var villiga att spendera. Det kommer att bli en viktig datapunkt vid bedömningen av återförsäljares ‘woes’.

  Relaterat: Är det den sista svarta fredagen?

  Men Brian Field, senior chef för rådgivningstjänster för ShopperTrak, är optimistisk.

  ‘Det har skett en betydande debatt om den skiftande betydelsen av tegel- och murbruk, Går Man Ner I Vikt och det faktum att shoppers besök förblev intakt på Gå Ner I Vikt Snabbt svart fredag ​​illustrerar att den fysiska detaljhandeln fortfarande är mycket relevant och, när det är gjort rätt, lönsamt, säger Field. ett påstående.

  Titta på både Thanksgiving Day och Black Friday, men i butik foten trafiken var faktiskt ner nästan 2% jämfört med samma två dagar förra året.

  Field säger att ‘sannolikt för att’ ett större antal brick- och mortelhandlare valde att stänga på Thanksgiving Day. ‘

  Vi vet mer om hur allting skakar ut under de kommande månaderna och början av 2018, när stora boxhandlare skickar sin nästa rapportrapportering.

  Under tiden finns det gott om upptagen semesterdagar att komma.

  Adobe förutspår att Cyber ​​Monday kommer att vara ännu större än Black Friday, vilket innebar så mycket som 6 miljarder dollar i digital försäljning.

  CNNMoney (New York) Första publicerad 25 november 2017: 5:08 ET

  Kontakta ossSluten CaptioningSite MapMost stock quotedata från BATS. Marknadsindex visas i realtid, förutom DJIA, som försenas med två minuter. Alla tider är ET. Varning. Morningstar: 2018 Morningstar, Inc. Fakta: FactSet Research Systems Inc.2018. Chicago Mercantile Association: Vissa marknadsdata är egenskapen hos Chicago Mercantile Exchange Inc. och dess licensgivare. Dow Jones: Dow Jones varumärkesindex är proprietära till och beräknas, distribueras och marknadsförs av DJI Opco, ett dotterbolag till S Dow Jones Indices LLC och har licensierats för användning till S Opco, LLC och CNN. Standard Poor och S är registrerade varumärken som tillhör Standard Poor Financial Services LLC och Dow Jones är ett registrerat varumärke som tillhör Dow Jones Trademark Holdings LLC. Allt innehåll i Dow Jones varumärkesindex Dow Jones Indices LLC 2018 och / eller dess dotterbolag.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  försumma Sunderland lämna fansen hopplös och sårad 

  försumma Sunderland lämna fansen hopplös och sårad

  Bland desperata tider för Sunderland ger Black Cats-fan Michael Graham en brutal dom mot dem som har tillåtit det att hända.

  Det är lätt att associera Sunderland med mörka dagar. Faktum är att Sunderland fans har sett så många mörka dagar som du förlåter oss för att tänka oss att vi glider Gå Ner ett Kilo I Veckan in i ett svart hål.

  Klubben gjorde slutligen goda drag på överföringsmarknaden och skrytte en av de absoluta bästa utsikterna i världsfotboll i Jordan Pickford som kom igenom sina led. Vi gick bort den sommaren för att slå sig ner och titta på EM i riktigt bra sprit och med mycket verklig optimism för framtiden.

  Men vi fick inte vår ljusa framtid. Faktum är att ganska mycket sedan dagen 2015/16-säsongen slutade, har vi bara haft elände som orsakats av ett flagrant missbruk av vår fotbollsklubb.

  Allardyce lämnade, förstås. Det var inte klubbens fel. England kom att ringa, Allardyce ville ha det, och av han gick. Självklart gick han långsamt, eftersom FA verkligen inte gav mycket av en grej om effekten av att fixa Gå Ner I Vikt Snabbt sina misslyckanden skulle ha på lite gamla Sunderland, och David Moyes kom snabbt fram.

  Och Moyes är en lätt person att skylla på den skam som följde. Låt oss inte göra några ben om det, han var frälsande från dag ett på Wearside.

  Även om vi lägger undan de fruktansvärda resultat och fotboll, vilket är en mening, skulle ingen fotbollsfläkt någonsin behöva säga att den tidigare Everton-chefen på något sätt lyckades visa ännu mindre respekt för Sunderland än FA gjorde, och bara för att gnugga den i han gjorde det samtidigt som man tar upp en enorm löne från klubben.

  22 augusti var det två matcher i säsongen som Moyes slumped framför tv-kameror och berättade för världen vad som motsvarade ‘Sunderland är alltid sht, så varför ska jag stör?’

  ‘Vad skulle du säga till fans som är rädda för ett annat nedslagsslag, David,’ var frågan:

  de skulle förmodligen vara rätt för att var de var vartannat år de senaste fyra åren, så varför skulle det plötsligt förändras?

  tror det kommer att bli, jag tror inte att du kan dölja fakta, det kommer att bli fallet, ja. Människor kommer att vara platta eftersom de hoppas att någonting kommer att förändras dramatiskt, det kan dramatiskt förändras, det kan helt och hållet, det var dag två av David Moyes ‘anställning som chef för en fotbollsklubb. Dag två.

  Gynnad av möjligheten av en press som i allmänhet var mycket snäll mot honom än han någonsin hade förtjänat att galvanisera klubben med motvilja och hopp, tvättade han händerna på det (hur ofta hör du en chef kallar sin egen klubb ‘ de ‘, hur som helst?) och övergav stolthet och hjärta av en fotbollsklubb som han skulle vara ledande.

  Det är också lätt att skylla ägaren Ellis Short, och det är ingen tvekan om att han har gjort stora misstag och har stora ånger, oavsett om hans hjärta alltid är på rätt ställe. Fråga honom själv och han säger dig samma.

  Men Short och Moyes berättar bara en del av historien. Tror det inte, det finns en man på Sunderland som har haft en ännu större ‘mare än de båda satt ihop den här säsongen.

  Martin Bain anlände till Sunderland strax före Moyes ‘tidpunkt. Under hans klocka har Sunderland krossat från en skam till en annan med bokstavligen ingenting däremellan.

  Överföringsfönster var i allmänhet en katastrof, även för Sunderland. Två transfer fönster kom och två gick med klubben helt misslyckas med att spendera pengar på en anfallare för att hjälpa, eller till och med komplimang, Jermain Defoe. Sunderland avslutade säsongen med minsta 29 mål i Premier League över hälften av dem som kommer från Defoe.

  Det var sanktionering av en mellansäsong ‘team bonding’ resa för truppen till en under noll temperatur New York. Rättvis nog kan du tänka dig. De flesta klubbar skickar sina squads om vinteren om de kan.

  Men medan Sunderlands rån av miljonär av tidskrävare och leeches svängde upp det i Big Apple på en förhärligad stag gör på klubbens dime, hemma var det ett sänk av uppsägningar som svepte genom kontoren.

  För att uttrycka det på ett annat sätt, medan de spelare som skämmer klubben brände sina pengar på semester, kontorspersonal, varav många hade varit där i åratal och förlitade sig på klubben för sin enda inkomst, betalade priset för sina misslyckanden.

  Nedflyttningen var oundvikligen snabb och smärtsam, och ändå konspirerade klubben på något sätt för att göra fansen mer generad, vilket med tanke på allt annat de har berört i år, kan egentligen vara klubbens enda märkliga prestation hela året .

  Som om nedläggning, veckovisa och regelbundna predikningar berättar för oss om vad ett uppenbarligen iboende hopplöst fall som vi är från vår förmodade ledare och chef inte var tillräckligt, bestämde någon på klubben att vi faktiskt inte var bättre än att villigt krypa upp John Terrys baksida .

  Ändå kan vi åtminstone konsolera oss med det lilla silverfoderet som nedläggningen erbjuder, eller hur? Vet du, den lilla lampan i slutet av tunneln som lovar en ny start och hopp?

  Nej, tänk igen! Inte Sunderland. Vi får fyra veckor av ingenting följt av några dagar som var fyllda med avslöjandet av ett grymt nytt kit som hävdar att hedra klubbens historia medan vi faktiskt tar bort röda och vita remsor från hälften av det, säljer vår bästa spelare och utsätts för en vild offentlig motstånd från en chef som för närvarande handlar om sin handel med skotsk fotboll.

  Du kan säga vad du vill om att köra en fotbollsklubb och jag vet att det inte är så enkelt som det ser ut. Jag får det. Men i sista hand har de som är ansvariga för det bara ett riktigt jobb att absolut nagla: Sätt ett fotbollslag på planen.

  Sju veckor efter nedläggning bekräftades fyra veckor efter Moyes avgång, och två veckor tills förskoleutbildningen börjar, har Sunderland, inne i klubben, ingen chef, ingen biträdande Gå Ner I Vikt Snabbt Piller chef (ja, de har blivit borta av honom också), och knappast några spelare.

  Utanför klubben men inom fanbasen finns det några ännu mer avgörande saker som saknas också, eroderas bort av veckor av inaktivitet som ser så fruktansvärt ut som försumlig försumlighet: Hopp, och vilken som helst tro på att allting än någonting på något sätt positivt alls är vagt vid horisonten.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Förståelse av chokladgiftighet hos hundar 

  Förståelse av chokladgiftighet hos hundar

  Med den kommande semesterperioden kommer bostäder att se en tillströmning av godis, dekadent godis och stora hemlagade måltider. En av de mest behandlade toxiciteterna hos hundar under denna säsong är chokladoxicitet.

  Choklad har varierande grad av toxicitet hos hundar, och orsakar därför en rad olika symtom. Choklad kan tas in i både ren form och när den blandas i glass, kakor, kakor mm

  Toxicitet, när choklad intas i sin rena form, beror på kemisk teobromin, som varierar i koncentration och styrka, beroende på vilken typ av choklad som helst. Men när choklad blandas med andra ingredienser, särskilt de med hög fetthalt och intagas, är toxiciteten beroende av ett kliniskt syndrom som kallas pankreatit.

  Pankreatit är inflammation i bukspottkörteln, ett organ som släpper ut enzymer som hjälper till vid matsmältningen. Med pankreatit släpper bukspottkörteln för tidigt matsmältningsenzymer, vilket leder till kräkningar, aptitlöshet, diarré och smärta i buken. Dessa symtom kan resultera i uttorkning, abnormaliteter i mag-tarmfloran, inflammation i andra organ och i sällsynta fall förändringar i bukspottkörtelceller som producerar insulin.

  Din veterinär kommer sannolikt att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller rekommendera en fullständig blodprofil för att bestämma omfattningen av inflammationen. Detta kommer också att bidra till att utveckla en behandlingsplan. Typisk behandling involverar aggressiv rehydrering genom intravenösa vätskor, anti-emetiska läkemedel, smärtstillande medel, gastroprotektiva medel och ofta intravenösa antibiotika. Det kan ta flera dagar att helt lösa pankreatit.

  Theobromin, den kemikalie som orsakar toxicitet, förekommer i olika koncentrationer i olika typer av choklad. Ju mer chokladlut är närvarande i en produkt desto giftigare blir det. Det förekommer i mindre koncentrationer i vita och mjölkchoklad. Mörk choklad och kakaopulver har högre koncentrationer, och är därför mest sannolika att orsaka allvarligare toxicitet. Otunnad chokladlut som används för bakning är den mest giftiga.

  Vid bestämning av omfattningen av potentiell toxicitet är det viktigt att ta hänsyn till den typ av choklad som intagits, mängden intagad och din hunds vikt. Din veterinärs klinik och ASPCAs djurförgiftnings webbplats (eller ring 888 426 4435) kommer att ha information som hjälper till att bestämma graden av toxicitet baserat på dessa faktorer.

  Hundar Går Man Ner I Vikt och katter kan inte metabolisera theobromin, liknande koffein eller andra stimulanser. Det kan orsaka kräkningar, diarré, hyperaktivitet, tremor, anfall, takykardi (ökning av hjärtfrekvensen), arytmier och dödsfall. Det tar upp till fyra dagar för teobromin att lämna sitt system.

  Om chokladet nyligen har intagats kan induktion av kräkningar bidra till att eliminera koncentrationen och absorptionen i sina system. Detta bör dock överlämnas till din veterinärs gottfinnande. Beroende på tidpunkten för intagningen kan chokladet redan ha passerat från magen och in i tunntarmen. Din veterinär kan administrera aktivt kol för att försöka binda teobrominföreningen.

  Behandlingen är variabel och baserad på hundens kliniska presentation, dess vikt och typen och mängden choklad som intagits. Det är viktigt att kontakta din veterinär omedelbart om du misstänker att din hund har ätit denna förening. Snabb bedömning och behandling kan hjälpa till att minska många av dess effekter på Går Man Ner I Vikt deras system.

  Om du har några frågor eller problem, tveka inte att kontakta din lokala veterinär.

  Och var god choklad och bakverk på disken där våra luriga vänner inte kan komma till dem!

  Danielle Carey, DVM, är en associerad veterinär som utför veterinärmedicin i veterinärmedicin hos djurkliniken i Walla Walla. Kontakta henne på 509 525 6111.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Förstå semester och säsongsdepression 

  Förstå semester och säsongsdepression

  IDAHO FALLS, Idaho (KIFI / KIDK) Det kallas ‘årets mest underbara tid’, men inte alla känner på det sättet. Det finns några människor som upplever semester eller säsongsdepression.

  Rådgivare och psykoterapeut säger att det finns en ökning av depression under semestern. Vissa faktorer är ensamhet, förening med negativa tidigare erfarenheter och ekonomi.

  ‘Julen är inriktad på gåvor, ger människor gåvor och kan ge människor gåvor, och om du inte har ekonomiska medel för att kunna göra det. Jag tror att människor tar en personlig reflektion över sig själva, säger Eric Pettingill, licensierad Klinisk Professionell Rådgivare, Mental Wellness Centers.

  Det finns några som bara upplever depression under semestern och de som redan kämpar för depression, kan få dem att känna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sig värre.

  ‘Depression kan bli värre för dem, men den andra delen är bara att det är säsongsbetonat, det är inte mycket solsken. Det driver människor i Går Man Ner I Vikt isolation som inte är bra för depression i sig’, säger Pettingill.

  Julmusik kan också ta fram dessa känslor.

  ‘Jag tycker att höra julmusiken utlöser emotionella minnen och händelser inom en person.’

  Men det finns ett sätt att bekämpa dessa negativa känslor.

  ‘Om de växer upp, är deras upplevelser med julen väldigt positiva, försök att omformulera sin personliga erfarenhet personligen och Gå Ner I Vikt Snabbt Piller inte associera den med jul var som för att de växte upp.’

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  Förstå layaway-program den här semesterperioden 

  Förstå layaway-program den här semesterperioden

  QUINCY, Ill. (WGEM) Den semester shopping säsongen pågår, vilket innebär att fler och Gå Ner ett Kilo I Veckan fler människor drar nytta av layaway. Bättre Business Bureau har dock några råd innan du släpper dina varor. BBB uppmanar kunderna att läsa och förstå en butiks layaway-program innan de godkänner att lägga ett föremål på layaway. BBB säger att vissa butiker kommer att ha avgifter eller andra avgifter för att sätta ett objekt på layaway eller avbryta det objektet. Men en Quincy Kmart anställd sade layaway kan vara till hjälp på flera sätt. ‘Det är så bra att ha som att lagra dina grejer fram till jul’, säger Kmart-anställd Valerie Humphrey. ‘Du får lite tid att betala för det. Det är inte riktigt så dyrt, det är lättare att göra. Allt du behöver göra är att du får dina minsta betalningar inom dina förfallodagar. ‘Layaway-tjänsten låter en köpare rymma utbetalningar över tid utan att använda ett kreditkort och utan att betala någon ränta. En SUV var inblandad i en enkel bilolycka nära Hannibal Regional Airport flygplats Wednesday.Northwestern University rapporterar person med vapen på Gå Ner I Vikt Snabbt campusNorthwestern University rapporterar person med vapen på campusNorthwestern University ber folk att ta skydd säger att det finns en rapport av en person med en pistol på skolans förorts Chicago campus.Northwestern University ber folk att ta skydd säger att det finns en rapport av en person med ett vapen på skolans förorts-Chicago campus. Nytt etik klagomål citerar Greitens användning av välgörenhets resurserNew etik klagomål citerar Greitens användning av välgörenhets resurserEric GreitensA Democratic konsult säger att han lämnar in en ny etik klagomål som påstod Missouri Gov Eric Greitens rapporterade felaktigt hur hans kampanj fick en givare l istället för en välgörenhet han grundade. En demokratisk konsult Gå Ner I Vikt På En Vecka säger att han lämnar in en ny etik klagomål på grund av Missouri Gov Eric Greitens felaktigt rapporterat hur hans kampanj fick en givarlista från en välgörenhet han grundade.Hannibal Middle School att hålla säkerhetsmöteHannibal Middle School att hålla säkerhetsmöteHannibal Middle SchoolParents av studenter vid Hannibal Middle School kommer att ha möjlighet att lära mer om skolsäkerhetstrening onsdagskväll. Föräldrar till studenter på Hannibal Middle School kommer att ha möjlighet att lära sig mer om skolsäkerhetstrening onsdagskväll.

   
 • Moncler Jackor 10:20 den 20 September, 2016 Permanent länk  

  förstå fransk kultur 

  förstå fransk kultur

  Jag älskar Frankrike. Det är ett av Europas mest mångsidiga, välsmakande och spännande länder. Det stämmer överens med det goda livet och en särskild uppskattning för kultur, musik, konst, mat och vin.

  Men nordamerikanerna Gå Ner ett Kilo I Veckan kan känna sig ganska dowdy när de konfronteras med fransens avslappnade sofistikerande, som är obevekliga när det gäller nästan allt som är suave och urbane. Under mina tidiga turister i Frankrike bekymrade jag mig för att vara en kulturell bumpkin men nu omfamnar jag den. När allt kommer omkring reser jag för att lära mig.

  Ta ost, till exempel, som jag brukade tänka på som en gul fyrkant insvept i plast. Det var skrämmande när jag först ställde en fransk ostkurs ännu mer så när den erbjöds som efterrätt och anlände till en vagn av ost (ostvagn). Men den ostbräda, där varje snygg, stinkig och möglig produkt var en lycklig skapelse av en lokal hantverkare var min inbjudan till konstnären levande konst.

  För fransmännen är konsten att leva inte bara ett tilltalande uttryck; det är ett byggnadsblock för ett bra liv. Med fem veckor betalad semester, plus varje katolsk semester någonsin uppfunnit, har franska blivit experter på att leva bra. Det är ingen olycka att Frankrike är hemma att dröja längre tidsfördriv som café lounging, fina middagar och pråmkryssningar.

  Som en guide är det roligt att introducera människor till det finare i franskt liv, speciellt när det är något de är ‘rädda för utan goda skäl. När jag reste med en grupp i Frankrike i sommar så tog vi det bara rätt för snigelsäsongen men inte alla var ivrig när jag beställde flera dussin av de små killarna. Men efter lite coaching på gaffelteknik fick jag allt utom en resenär att prova en escargot och de svarade alla med en smaskig tumme upp.

  Gillar du att prova lokala livsmedel när du reser?

  Medan det är lätt att trycka på ett gastronomiskt kuvert, är det en annan sak att hantera franska språket. Jag är en eländig språkvetenskapsman. Jag kom in i mitt alma mater tack vare en intensiv en månad Gå Ner I Vikt På En Vecka sommar franska klass som uppfyllde min främmande språk krav. Men det var nog den Gå Ner I Vikt Snabbt värsta månaden i mitt liv. De fyra sätt som franska uttalar un bröt min ande. Jag är fortsatt resande killen som inte kan tala språken.

  Men min brist på någonting som flyktighet betyder inte att fransmännen värderar artighet lika mycket som de stoltserar med sitt språk. Jag får bra behandling överallt i Frankrike, bara genom att använda de enklaste franska trevorna. Om du börjar varje möte med bonjour eller om du slutar med merci och au revoir, får du ett leende.

  Att göra en resa mer personliga och mer minnesvärda hitta sätt att ansluta till lokalbefolkningen. För den ultimata franska upplevelsen, överväga att stanna hos en familj. Oavsett om du är i en B eller på en bondgård, är det det perfekta sättet att prova vardagslivet på första hand. Matlagningsskolorna är överflödiga i Frankrike och erbjuder obehagliga och personliga upplevelser, inklusive resor till marknader. Informella vinprovningar är en annan rolig väg att bryta ner hinder, sippa vid sipp.

  Fransmännen har en Michelin Guide-säkerhet i sina domar och är ofta uppriktiga i hur de förmedlar sina åsikter. Jag misstolkar inte deras förtroende för arrogans. Under lång tid trodde jag att det var något drabbat och pseudo sofistikerat om all denna snygga Frenchness. Jag frågade en gång en vinhandlare i Paris för att föreslå en bra flaska att gå med sniglar och han ville att veta hur jag planerade att laga dem. Jag hade tänkt mig en bra Chardonnay, men det var inte ‘flintigt’ nog, bara en Chablis skulle göra.

  Jag kände mig otålig för att ha föreslagit felparing och irriterad av vin säljaren s hår splittring val. Men då tänkte jag på hur jag katalogiserade nyanser av baseball.

  Det har tagit mig en livstid att långsamt absorbera spelets regler och situationer för att helt enkelt ‘känna’ spelet som fransmannen ‘vet’ vin. Alla saker som är viktiga för mig att ta en bra ledning från första basen, utföra en klämbunt till perfektion, matcha upp en smet mot en krukor skulle vara nonsens mot en fransk person. Nästa gång jag fördömer en fransk vän genom att lägga en liten ketchup på köttet, kommer jag bara ihåg att med två outs och en full räkning, har han ingen aning om varför jag vet att löparen kommer att vara borta med planen.

  Tack och lov är människor kunniga om olika saker. Och när vi har möjlighet att träffa en expert i gott liv är det ett nöje att vara student.

   
c
skapa ett nytt inlägg
j
nästa inlägg/nästa kommentar
k
föregående inlägg/föregående kommentar
r
Svar
e
Redigera
o
visa/göm kommentarer
t
gå till toppen
l
gå till inloggning
h
visa/göm hjälp
shift + esc
Avbryt