medan dekorera för semestern

medan dekorera för semestern

Läkare sade att den första regeln för att vara säker under dekorationsperioden är att hålla sig utanför taket.

Den största risken de sa är att en person kan falla. Speciellt när man går på ett tak eller en lång stege. ‘Att klättra en stege är väldigt farlig, försök att undvika det om du kan’, säger Dr. Tom Waters och akutmottagare. Han fortsatte med att säga att om du behöver klättra upp en stege, få någon att hitta dig.

‘Det finns anpassningsbar utrustning tillgänglig nuförtiden Går Man Ner Gå Ner I Vikt På En Vecka I Vikt som låter dig hänga saker på takrännor och höga. Jag rekommenderar att du använder dem för att undvika att vara på stegen’, säger Dr. Waters.

Läkare sa att när de flesta tycker om faller, tänker de på skador som fot- och fotledningar eller till och med brutna ben. Går Man Ner I Vikt Men de sa att det är viktigt att veta att fall kan också leda till allvarligare skador på huvudet, hjärnan eller ryggmärgen, vilket kan vara livsförändrande eller till och med dödligt.