MedExpress Urgent Care erbjuder gratis influensaskott på december onsdagar

MedExpress Urgent Care erbjuder Går Man Ner I Vikt gratis Gå Ner I Vikt Snabbt Piller influensaskott på december onsdagar

MedExpress Urgent Care, en leverantör av sjukhusvård i Terre Haute, ger gåva av god hälsa denna högsäsong genom att erbjuda gratis influensaskott för patienter i åldrarna 4 och äldre, medan försörjningen varar.

MedExpress-läkare säger att det nu är dags att få influensafot med semestersammankomster och högsta influensasäsong runt hörnet. Enligt Centers for Går Man Ner I Vikt Disease Control kan de flesta friska vuxna kunna infektera andra så tidigt som en dag innan de visar influensasymtom och upp till fem till sju dagar efter att ha blivit sjuk.

‘En influensaskott skyddar dig inte bara mot feber, hosta, ont och potentiellt allvarliga komplikationer av influensa, det skyddar också de runt omkring dig’, säger Dr. Angela Hollis, MedExpress-områdes medicinska direktör. ‘Eftersom det tar ungefär två veckor efter vaccinationen för influensaantikroppar att utvecklas i kroppen, är det bäst att ge gott om tid och få influensan att skjuta tidigt innan säsongen är i full gång.’