Medicine Hat News

Medicine Hat News

Med 2017 som Kanada 150-årsdag är detta år speciellt och vi kommer att hedra vårt land på många Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sätt. Vi kan fira denna underbara milstolpe genom att reflektera över våra tidigare början. Vårt arv är verkligen som ingen annan, och är full av utforskningar och äventyr. För att fira de senaste 150 åren måste vi se bortom 1867, Kanada konfederationsår.

Kanske är det första namnet på européer som kommer till stranden, John Cabot, som i maj 1497 seglade från Bristol, England. I juni det året landade Cabot i Nordamerika och hävdade en del av östkusten för Henry VII. Där Cabot landade trodde vara Newfoundland, men märkligt gick det inte med resten av Kanada fram till 1949. Kanadensiska posttjänsten visar Kanada många historiska stunder genom utformningen av sina frimärken. Det var Sir Sandford Fleming som år 1851 designade en tre kronor frimärke för första gången, som visar den berömda bävern. Stämpeln återigen utfärdades 1982. Sedan dess har vår posttjänst blivit en viktig del av vår nation och har visat oss hur nödvändigt det är att behålla det, även om korrespondens ibland kan ha Gå Ner I Vikt Snabbt varit lite sent.

Som kanadensare kommer vi att minnas de som betjänar vårt land utomlands, och hur våra vänner hemma var ivriga att vänta på brev. Många av oss kommer ihåg när posten brukade levereras och hämtas mer än en gång varje dag förutom helgdagar och helger.

Järnvägarna var kanske grundstenen i våra tidiga tillväxtdagar. Det var Sir John A. Macdonald år 1880 som gav godkännande för en järnvägslinje som skulle byggas. Ett nytt företag bildades, kanadensiska Pacific Railway, med William Van Horne som körde den västerut till Vancouver. Linjen var slutligen sammanfogad i Selkirks vid Eagle Pass den 7 november 1885.

Bävern visas inte bara på många frimärken som HLR-logotypen. Det visas också på flera avdelningar av kanadensiska Stillahavsområdet. Detta företag, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller som fungerar som en bäver, har förgrenat sig till många områden, till exempel en första klassig passagerartjänst med transkontinentala tåg, telekom, telegraf, fartyg, hotell och vägservice hela delen av en välskött drift. A. franska, var kanadensstyrka som övervakade 300 000 kvadratkilometer vildmark och låg grunden för tillväxten av nordvästra territorierna. Deras engagemang innefattade upprättandet och upprätthållandet av lag och ordning, de indiska indianernas vaksamma skydd och stödjande hjälp till inkommande bosättare, varav många var utan erfarenhet av överlevnad i vildmarken.

Vi bör inte förbise åren 1873 till 1973, och inte glömma hur den kungliga kanadensiska polisen redan hade gjort sitt märke på landskapet redan 1860.

Det var det året då en förlikning var belägen på Red River utanför Winnipeg. Detta bestod av mestadels träffade / mixed race Aboriginals, men blev snart känd som Fort Garry, den viktigaste handelsplatsen i Manitoba.

Denna period var starten på att bilda den nordvästmonterade polisen av John A. Macdonald 1873.

Under senare år var det uppenbart att en total omorganisationspolitik var nödvändig. NWMP och RCMP måste på något sätt sammanfogas som en federal organisation som arbetar tillsammans över hela landet. Slutligen skapades nya divisioner i 1921 i alla provincer utom Newfoundland. Vid 1939 var RCMP: s roll i Kanada komplett precis i tid för att ta på sig det andra världskrigets framträdande tillvägagångssätt.

Vi kan vara stolta över våra pojkar som utför det arbete de alltid har gjort och ja, han fångade sin man!